Ultimul meci acasă în 2021 pentru Ştiinţa, cu UTA

0
367

În seara aceasta, de la ora 20.30, Universitatea Craiova joacă ultimul meci acasă din 2021, întâlnind UTA, pe arena “Ion Oblemenco”, partidă arbitrată la centru de Andrei Chivulete. La acest meci pot asista maxim 15.000 de spectatori, care trebuie să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală sau testaţi.

Laurenţiu Reghecampf a prefaţat astfel duelul de azi:

„Sunt foarte supărat de cele cinci meciuri fără victorie. Jocurile nu au fost slabe, avem ocazii, dar am făcut greşeli simple, de aceea sunt foarte supărat. Suntem foarte departe de primul loc, ne luptăm pentru play-off acum, suntem conştienţi de acest lucru. Nu asta vrem să facem la Universitatea Craiova, dar jocul pe care-l practicăm ne dă încredere că vom avea parte de rezultate pozitive în viitor.  Este penibil să vin să spun ce ne dorim de fiecare dată, nu o să mă duc în această direcţie, să credeţi că nu sunt cu picioarele pe pământ. Ne dorim să ajungem pe primul loc, dar suntem foarte departe şi trebuie să ne concentrăm pe intrarea în play-off. Nu am dat un pas înapoi, în continuare avem acelaşi target. Nici în aceste cinci meciuri în care nu am câştigat nu putem spune că am pierdut meritat. Am primit multe goluri şi mă îngrijorează acest lucru, primul nostru target este să nu primim gol. Am avut mult ghinion în ultima perioadă. Sper ca băieţii să fie motivaţi pentru a câştiga cele trei puncte. Trebuie să dăm dovadă de concentrare, seriozitate şi ce am vorbit cu jucătorii mă face să fiu pozitiv şi să am încredere că vom câştiga cele trei puncte. Suntem obişnuiţi ca adversarii să se apere, i-am avertizat pe jucători despre asta, ştim ce trebuie să facem la meciul cu UTA. Nu avem poliţe de plătit celor de la UTA, nu este vina lor că la meciul din tur s-a greşit, noi suntem fair-play şi încercăm să câştigăm pe teren. Sper să reintre Koljic, Roguljic, Marius Constantin, Bancu. Universitatea Craiova nu stă într-un jucător, dar absenţa unor jucători importanţi poate conta. Găman ne-a lipsit mult în ultimele meciuri şi am primit multe goluri”.

Analiza LPF:

“Unul dintre cele mai interesante dueluri din campionatul intern va avea loc pe arena „Ion Oblemenco” din Craiova, unde gazdele vor primi vizita celor de la UTA.

Șase victorii, o remiză şi două înfrângeri este palmaresul înregistrat de olteni pe teren propriu în ediţia curentă. De partea cealaltă, arădenii au pierdut doar două dintre cele nouă deplasări din sezonul actual, în rest au trei succese şi patru rezultate de egalitate.

De la revenirea arădenilor pe prima scenă din 2020, Universitatea şi UTA s-au mai confruntat de trei ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus oltenii, iar un meci s-a terminat cu victoria arădenilor.

Cea mai recentă întâlnire directă: 14 august 2021, UTA Arad – Universitatea Craiova 1-0, gol marcat de Liviu Antal. Acesta a fost şi singurul duel direct dintre antrenorii Laszlo Balint şi Laurenţiu Reghecampf.

Mediile de vârstă: Universitatea Craiova – 26 ani şi 9 luni; UTA Arad – 26 ani şi 11 luni.”