Un centru pentru persoane vârstnice se va deschide, în curând, la Murgași

0
269

În comuna doljeană Murgași se va deschide, în curând, „Casa Speranței”  cămin pentru persoane vârstnice, cu o capacitate de 12 locuri. Amplasat într-o zonă liniștită, centrul oferă unele dintre cele mai bune condiții, motto-ul inițiatorilor acestui proiect fiind: „Bătrânețea nu trebuie să fie o povară, ci o colecție de experiențe frumoase”.

Cei dragi dumneavoastră vor beneficia la „Casa Speranței” de condiții deosebite de cazare, în camere cu maximum două locuri, într-o clădire amenajată recent, cu o curte de 2.500 mp, cu verdeață.

Se vor bucura, în plus, de supraveghere medicală 24 de ore din 24, atenție, precum și de alimentație de calitate și diversificată. Contactul vârstnicilor cu familia se va face permanent, prin telefon și internet, iar aparținătorii vor avea acces în cămin zilnic, între orele 8.00 și 20.00.

«Cauți un loc sigur și liniștit pentru cel/cea din familia ta? Cauți un loc unde poți socializa, unde să ai anumite activități recreative, cu personal calificat? În curând se vor deschide porțile centrului pentru persoane vârstnice „Casa Speranței”», este anunțul gazdelor din cămin. Pentru înscrieri și mai multe informații: tel: 0770.351.330.