Comparație de cazino sloturi: MrBit & Winner

0
1306

Sloturile de cazino au apărut la sfârșitul secolului al XIX-lea, fiind inițial construite ca niște dispozitive mecanice care se bazau pe arcuri și roți dințate pentru a învârti rolele. Aceste dispozitive au continuat să crească în popularitate, ajungând în zilele noastre unele dintre cele mai interesante jocuri care pot fi găsite în cazinourile noi și moderne precum MrBit (poți da click pentru a afla mai multe informații despre acest cazinou) și Winner Casino.

Cum funcționează sloturile în cazinourile online?

Spre deosebire de mașinile de slot mecanice, mașinile de slot moderne folosesc un program de calculator numit generator de numere aleatorii pentru a determina ce simboluri se afișează și unde. Acest program de calculator parcurge mii de numere pe secundă, iar atunci când este apăsat butonul de rotire, programul se oprește și afișează numerele sau simbolurile pe role, care pot fi până la 20 de simboluri pe o singură rolă. Șansele ca un anumit simbol să apară, pot fi ajustate. Prin urmare, există simboluri care pot apărea o dată la 10 rotiri, altele la 20 sau 30, fapt care le permite cazinourilor să ofere jackpot-uri mai mari și să își mențină în același timp profitabilitatea.

Chiar dacă există sute de aparate diferite de slot, produse de zeci de producători diferiți, cu caracteristici de joc unice, toate aparatele de sloturi de încadrează practic într-un din aceste categorii:

  • sloturi multiplicatoare (directe sau bonusuri);
  • sloturi clasice;
  • sloturi video;
  • sloturi progresive;
  • sloturi 3D.

Sloturi pentru cei mai pretențioși jucători la MrBit și Winner

Cele două cazinouri, noi și moderne, MrBit și Winner oferă jucătorilor din România posibilitatea de a juca la sloturi extrem de interesante, prin intermediul unor interfețe ușor de utilizat și oferă metode de plată sigure și convenabile.

În cadrul cazinoului Winner, mai multe informații despre acest cazinou puteți afla pe link, sunt disponibile o multitudine de sloturi ale unor producători foarte cunoscuți, precum Skywind, CT Gaming sau Novomatic, care se încadrează în toate tipurile de sloturi cunoscute. Printre cele mai populare sloturi din cadrul acestui cazinou pot fi amintite sloturile Hot, Super Hot, Shining Crown sau unele sloturi EGT, peste 117, care includ jackpot-uri progresive pe 4 niveluri și sloturi de la Novomatic, precum Book of Ra Magic și Lucky Lady Charm.

Și în cadrul celui mai nou cazinou licențiat din România, MrBit, jucătorii pot găsi peste 2.300 de sloturi, moderne, care pot satisface și dorințele celor mai pretențioși jucători, realizate de cei mai importanți jucători din domeniu, Yggdrasil, NetEnt, Pragmatic Play sau Microgaming.

Nu lipsesc din cadrul acestui cazinou sloturile cu teme clasice precum Strolling Staxx, sloturi simple cu fructe, cu diferite configurații, de la 3 role și câteva linii de plată, până la Cluster Plays, sloturi care afișează simboluri speciale, cu re-rotiri sau rotiri gratuite.

Atât MrBit, cât și Winner folosesc algoritmi inteligenți pentru a genera selecții de sloturi populare, care sunt disponibile jucătorilor înregistrați și oferă sloturi populare compatibile cu toate dispozitivele mobile populare.