Încep pregătirile de Rezidențiat

0
713

            Examenul de rezidențiat se desfășoară în 15 noiembrie. Ministerul Sănătății organizează în ziua de duminică această competiție națională de intrare în rezidențiat în domeniile Medicină, Medicină dentară și Farmacie, în șase dintre centrele universitare din țară: Universitatea de Medicină din București, UMF Cluj-Napoca, UMF Iași, UMFST Târgu Mureș, UMF Timișoara și Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova. 

Site-ul oficial al concursului de rezidențiat: http://rezidentiat.ms.ro. La Craiova, toate informațiile specifice precum și organizarea până la cele mai mici detalii sunt în grija Prorectoratului cu Învăţământul Postuniversitar, Rezidenţiat şi Relaţii Interne.

Responsabilii naționali ai Rezidențiatului de anul acesta anunță faptul că tematica și bibliografia pentru 15 noiembrie este, în principiu, asemănătoare cu cea din 8 decembrie 2019, existând câteva modificări pentru medicină, medicina dentară și farmacie, care pot fi gasite pe site-ul de concurs.

Cuantumul taxei de participare a fost în sesiunea din 8 decembrie 2019 în cuantum de 400 lei/participant. Pentru anul acesta urmează a se stabili dacă se păstrează același cuantum sau se modifică.