Florescu: „Am ales Craiova pentru că este un club mare”

0
294

Ultimul jucător achiziţionat de Universitatea Craiova, mijlocaşul Eduard Florescu, consideră că este un pas imens în cariera sa transferul de la FC Botoşani la echipa din Bănie şi speră să debuteze cât mai curând în tricoul alb-albastru. După ce a fost lăsat pe bancă de antrenorul Mirel Rădoi, la derby-ul din week-end-ul trecut, din Gruia, pierdut cu 2-0 de Universitatea Craiova în faţa campioanei, CFR Cluj. Florescu ar putea bifa primele minute pentru Ştiinţa într-un alt derby, cu FCSB. Florescu va purta numărul 14 la Universitatea Craiova şi este al şaptelea transfer al acestui sezon pentru olteni, după Martic, Mitrea, Silva, Arlauskis, Hanca şi Rivaldinho.

„Am ales Universitatea Craiova pentru că este un club mare, unde se vrea performanţă şi asta este tot ce contează pentru mine. Colectivul este unul unit, am fost primit foarte bine, băieţii m-au integrat bine, pe majoritatea îi cunoşteam. Obiectivul personal este să joc cât mai mult şi mai bine, pentru a ajuta echipa. Vrem să luăm meci cu meci şi să le câştigăm pe fiecare. Metodele de pregătire ale lui Mirel Rădoi, sunt fericit să lucrez din nou cu dânsul. Condiţiile de la Craiova cred că le ştiu majoritatea din ţară, sunt dintre cele mai bune. Din punct de vedere fizic sunt bine şi sper să debutez cât mai repede şi să o fac cât mai bine. Clar este un pas imens în cariera mea şi este foarte important pentru mine că am ajuns aici. Am jucat de multe ori împotriva Universităţii Craiova, ştiu ce suporteri fantastici are şi îi aşteptăm lângă noi la meciuri, sperăm să-i facem fericiţi” a declarat Eduard Florescu. Acesta a evoluat în acest sezon contra Universităţii Craiova, în meciul pierdut cu 1-0 de fosta sa echipă, FC Botoşani, la Severin.

Mijlocaşul de 25 de ani este cotat la 550.000 de euro pe transfermarkt şi a fost selecţionat de Mirel Rădoi în lotul olimpic. În 86 de meciuri jucate pentru FC Botoşani, Florescu a acumulat 6 goluri şi 4 pase decisive.