După gratii pentru trei furturi

0
132

Un tânăr de 20 de ani, din Craiova, a fost arestat preventiv pentru 20 de zile după ce poliţiştii au stabilit că este autorul a trei fapte de furt, comise pe raza Secţiei 3 Poliţie Craiova.

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova, în urma activităţilor desfăşurate, l-au ridicat şi condus la sediul subunităţii de poliţie, în cursul zilei de joi, pentru audieri, pe Ionuţ Dovlecioaica, de 20 de ani, din municipiul Craiova. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta este autorul a trei fapte de furt calificat. În baza probelor strânse, poliţiştii au stabilit că suspectul a sustras trei acumulatori auto, pe 9 august, din uscătoria amplasată la parterul unui bloc, aparţinându-i lui Alexandru Cicoş, în data de 30 august a.c., a încercat să sustragă o bicicletă a Mădălinei Tudorache, iar pe 10 septembrie a.c. a furat o altă bicicleta, aparţinându-i Danielei Matei, din Craiova.

„În baza probatoriului administrat de poliţiştii craioveni, faţă de tânăr a fost dispusă începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, în formă continuată (3 acte materiale), măsura fiind confirmată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova. S-a dispus reţinerea învinuitului pe o perioadă de 24 ore, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Ulterior, magistraţii Judecătoriei Craiova au emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 zile”, ne-a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj.