Program normal de lucru la Evidenţa Populaţiei

0
343

Pentru persoanele care domiciliază în raza județului Dolj  și sunt interesate de a obține un act de identitate în acest sfârșit de săptămână, Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor (D.P.C.E.P.) Dolj le aduce la cunoștința că în zilele de 15 şi 16 august 2019, va desfăşura program normal de lucru cu publicul între orele 08.00-16.00, pentru primirea cererilor de acte de identitate și eliberarea acestor documente.

“Cu sprijinul Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date(D.E.P.A.B.D) din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, cei care vor depune cereri în cele două zile, vor putea să intre în posesia cărților de identitate în ziua de 16.08.2019.

Prin această măsură, cele două instituții(DPCEP Dolj și DEPABD) doresc să ofere o oportunitate  persoanelor  care în această minivacanță revin pe raza județului Dolj de la locurile de muncă din străinătate sau din alte județe ale țării dar și pentru persoane aflate în situații deosebite care au nevoie de act de identitate. Ghișeul de lucru cu publicul va funcționa chiar în sediul DPCEP Dolj situat în mun. Craiova str. Vulturi nr.9 jud. Dolj”, a precizat director executiv Marina Stănică.