Promoţie “2 în 1” la bilete pentru meciurile Craiovei

0
177

Universitatea Craiova a lansat o promoţie “2 în 1” la bilete. Astfel, cine cumpără tichete la meciul din Europa League cu RB Leipzig, de joi, ora 19.30, va primi un bilet în acelaşi loc şi pentru meciul din campionat cu Concordia Chiajna, de luni, 20 august, ora 21. Cei care și-au achiziționat deja tichetul la jocul cu germanii se pot prezenta pentru a primi un bilet gratis cu Chiajna. Abonații care au cumărat bilete la meciul cu RB Leipzig vor primi un voucher pentru a cumpăra produse de la magazinul mobil de valoarea unui bilet la meciul cu Chiajna.

Preţurile biletelor la meciul cu RB Leipzig: 35 de lei la peluze, 65 de lei la tribuna a II-a, 80 de lei la tribuna I, 200 de lei la VIP.

Preţurile biletelor la meciul cu Chiajna: 15 lei la peluze, 30 de lei la tribuna a II-a, 40 de lei la tribuna I şi 100 de lei la VIP.

Biletele se vând la casele de la Sala Polivalentă, la magazinul mobil al clubului, din Piaţa Mihai Viteazul, la staţiile OMV, la magazinele Orange, Vodafone, Carrefour sau Altex, de oriunde din țară, Online, prin platforma Eventim.ro.