Ghinea: USR se va poziţiona împotriva revizuirii Constituţiei României privind redefinirea familiei

0
254

cristian-ghineaLiderul USR Liberal Cristian Ghinea a afirmat, într-o postare pe Facebook, că USR se va poziţiona împotriva redefinirii familiei, dovedind astfel că ”susţine şi apără libertăţile şi viitorul românilor”.

”Membrii USR au pus interesele de modernizare ale societăţii româneşti şi ale propriilor alegători deasupra unor ipotetice calcule electorale lipsite de curaj şi şantajului emoţional exercitat asupra lor. USR Liberal cheamă la dialog platformele, grupurile şi membrii USR pentru a decide paşii de urmat după referendum. Prin votul dat în favoarea poziţionării, membrii USR au arătat că valorile şi binele public sunt cele care-i ghidează, confirmând că USR este un partid care face o altfel de politică, cu totul diferită de celelalte partide care renunţă la valori şi la binele public pentru un pumn de voturi conjuncturale”, a scris Ghinea pe Facebook.

Ghinea l-a criticat, în postarea sa, pe fostul preşedinte USR Nicuşor Dan, despre care a spus că ”s-a pus deasupra partidului în privinţa poziţionării faţă de referendumul privind modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei.

”USR Liberal dezaprobă faptul că fostul preşedinte al USR Nicuşor Dan s-a pus pe sine deasupra partidului şi afirmă cu tărie că USR va continua să rămână un partid al membrilor săi şi al cetăţenilor şi nu al unui singur om. Dezavuăm telenovela demisiei cu revenire, campania din afara partidului pentru partid şi continuarea campaniei în timpul referendumului, toate elemente care denotă lipsă de respect faţă de membrii USR, care aşteptau respectarea regulilor principial agreate”, a mai scris Ghinea.