S-a spânzurat de grinda casei

0
149

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Galicea Mare, a fost găsit spânzurat, ieri-dimineaţă, în curtea gospodăriei sale. O vecină a observat cadavrul, care atârna de o grindă a casei, şi a anunţat evenimentul pe 112. Bărbatul locuia cu cei doi copii ai săi, în vârstă de 3, respectiv 11 ani şi, din câte povestesc vecinii, se certase cu soţia, plecată de două luni la muncă în Italia, şi credea că o să-l părăsească.

Reprezentanţii IPJ Dolj au fost anunţaţi, ieri-dimineaţă, că un bărbat din comuna Galicea Mare a fost găsit spânzurat. O vecină l-a văzut pe Petrică Gheonea, de 36 de ani, atârnat în ştreang, de o grindă exterioară a casei şi a sunat pe 112 povestind totul. La locuinţa bărbatului au ajuns poliţişti, dar şi o ambulanţă, medicii neputând face altceva decât să constate decesul acestuia. Bărbatul locuia cu cei doi copii ai săi, în vârstă de 3, respectiv 11 ani, soţia sa fiind plecată de aproximativ două luni la muncă în Italia.

Vecinii au povestit că bărbatul credea că o să-l părăsească nevasta şi că se certase cu ea la telefon, însă în momentul când a fost anunţată despre faptul că soţul ei şi-a pus capăt zilelor femeia a intrat în şoc. Copiii celor doi au fost luaţi de unchiul lor, fratele lui Petrică Gheonea, până când revine mama lor în ţară.

„La faţa locului au ajuns poliţiştii, care au stabilit că nu sunt urme vizibile de violenţă pe corp, cadavrul fiind ridicat şi dus la morga spitalului din Băileşti, în vederea efectuării necropsiei. Cei doi minori au fost lăsaţi în grija unchiului lor, fiind anunţaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Dolj”, ne-a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.