Program special pentru spitale de Sfânta Maria

0
246

Doljenii care au nevoie mâine de o consultaţie sau de tratament într-una din policlinicile policlinicile spitalelor de pe raza judeţului trebuie să renunţe la acest plan. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au anunţat că de Sfânta Maria, pe 15 august, unităţile sanitare doljene vor funcţiona cu program de zile libere. Ceea ce înseamnă că ambulatoriile de specialitate ale spitalelor nu lucrează, asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată prin intermediul unităţilor de primiri urgenţă şi a camerelor de gardă. În ceea ce priveşte municipiul Craiova, non-stop se va acorda asistenţă medicală la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, în cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalul Clinic Municipal Filantropia din Craiova, la Camera de Gardă a Spitalului Clinic  de Boli Infecţioase din Craiova şi la Camera de Gardă a Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova.

În mediul rural, fără întrerupere vor funcţiona centrele de permanenţă din localităţile Amărăştii de Jos, Bechet, Brabova, Bulzeşti-Frăţila, Ghidici, Goicea, Murgaşi, Pleniţa şi Sadova.

În ceea ce priveşte Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD, apelabile la numărul de telefon 112, acestea vor avea program normal de lucru.