Cu “copilotul” Bachus, la volan

0
357

Dezinhibaţi şi căzuţi în inconştienţă din cauza vaporilor de alcool, câţiva şoferi au ajuns – spre norocul lor – doar în vizorul poliţiei, înainte ca aventura de pe şosea să se sfârşească mai răut decât şi-ar fi închipuit.

Duminică seara, în jurul orei 23.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi, care se afla în serviciul de patrulare, l-a depistat pe Florentin I., în vârstă de 22 de ani, din comuna Braloştiţa, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dată fiind “agitaţia interioară” a conducătorului auto, poliţiştii l-au condus pe acesta la Spitalul din Filiaşi, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

A doua “captură”

În noaptea de duminică spre luni, la ora 04.15, patrula mixtă de siguranţă publică formată din poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Filiaşi şi jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj l-au depistat şi pe Bogdan N., de 40 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea  un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acesta, ca şi cel dintâi şofer, a ajuns la spital, pentru a-I fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, poliţiştii doljeni întocmindu-i şi actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.