Dincolo de cuvinte, despre un prieten, mai mult decât despre un lider…

0
330

Studenții Universității din Craiova sunt alături de familia colegului lor Vlad DEDIU, absolvent al Universității din București, preşedinte al Uniunii Naționale a Studenților din România,începând cu anul 2018 care sâmbătă, 11.07.2020, în urma unui tragic eveniment s-a stins din viață.

Un student remarcabil, un lider extraordinar, dar mai ales un tânăr de excepție, animat de gânduri și fapte mărețe, alături de care am învățat că trebuie și putem să facem bine, pentru noi studenții, dar mai ales pentru toți tinerii din România, tineri în care Vlad avea toată încrederea.

Ne-ai învățat ce înseamnă responsabilitatea și asumarea faptelor noastre, ne-ai îndrumat să credem și am crezut, ne-ai arătat că putem și am reușit. Ai fost mereu alături de noi și astfel am reușit să fim vocea tinerilor olteni, tineri capabili, optimiști și încrezători în bun, bine și frumos, așa cum ne-ai făcut mereu să credem că poate arăta viitorul nostru, al tuturor.

Pentru asta Vlad și pentru multele alte lucruri pe care le-am învățat de la tine și împreună cu tine, vei rămâne, de acum, steaua călăuzitoare a drumului pe care ne-am fi dorit sa îl construim împreună, dar pe care avem convingerea că, de acolo de unde ești, ne vei lumina și îndruma pașii.

Vei rămâne mereu în inimile noastre, om minunat…

Convenția Organizațiilor Studențești din Universitatea din Craiova