Ştiinţa începe azi campionatul, vs Clinceni

0
415

O nouă ediţie a Ligii I a început vineri, iar Ştiinţa debutează astăzi, de la ora 18, pe teren propriu, contra nou-promovatei Academica Clinceni.

Ca şi despre adversarul din Europa League, Sabail, oltenii nu ştiu prea multe despre formaţia ilfoveană, despre care se spune că este “satelitul neoficial” al FCSB în Liga I. De altfel, Sabail şi Clinceni s-au duelat în vara aceasta într-un amical în Bulgaria, la Bankso, încheiat 0-0. Cei mai cunoscuţi jucători de la Clinceni sunt fostul portar al Craiovei, Calancea, fundaşul dreapta Gabi Matei, ex-FCSB. Antrenorul echipei este Ilie Poenaru.

Pentru meciul de astăzi, Cornel Papură are probleme cu jucătorii under, principalele variante ofensive, Mihăilă, Baicu şi Markovic, nefiind disponibile. Cel mai probabil, titulari vor fi Baiaram şi Şerban, iar primul 11 va arăta astfel: Pigliacelli – Martic, Acka, Kelic, Bancu – Şerban, Qaka, Ivanov – Baiaram, Bărbuţ, Roman. Indiferent de probleme, alt rezultat în afara victoriei în meciul de astăzi este neacceptat de fanii Ştiinţei.

Marian Barbu va conduce la centru meciul de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Centalul din Făgăraș va fi ajutat la cele două linii de Marius Nicoară (Severin) și Marius Badea (Rm.Vâlcea), iar arbitru de rezervă a fost delegat Lucian Rusandu.

Observatorii partidei din Bănie vor fi Eduard Dumitrescu (Pitești / CCA) și Paul Cazan (București / LPF).