Sprijin financiar pentru tineri talentaţi

0
273

Până sâmbătă, 18 iunie, tineri între 8 şi 18 ani sau echipe de sport, ansambluri artistice cu membri din această categorie de vârstă se pot înscrie în Programul MOL de promovare a talentelor – ediţia a XI-a, prin care se oferă sprijin financiar celor cu rezultate bune la sport şi la arte. Fondul total de sponsorizări este de 350.000 lei. Ghidul programului şi formularele de aplicare se găsesc pe site-urile www.pentrucomunitate.ro şi www.molromania.ro.

MOL TalenteFundaţia Pentru Comunitate în colaborare cu MOL România anunţă ediţia a XI-a a Programului MOL de promovare a talentelor, la care se pot înscrie elevi născuţi între anii 1998 şi 2008, inclusiv, şi echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la şcoli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, cu elevi din categoria de vârstă sus menţionată, care au obţinut rezultate foarte bune la concursuri naţionale şi internaţionale în domeniul sportiv sau cel artistic şi au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea şi continuarea carierei.

Un solicitant poate să obţină finanţare în valoare maximă de 10.000 lei fie pentru achiziţionare de materiale, echipament, instrumente sau alte produse necesare pregătirii solicitantului în vederea obţinerii de performanţe în domeniul sportiv sau artistic (nu se acceptă solicitările de achiziţionare a unor mijloace fixe pentru dotarea sălilor de sport), fie pentru acoperirea cheltuielilor de transport pentru participanţi, ca să poată ajunge la concursuri internaţionale şi naţionale, antrenamente, tabere de antrenament, cantonamente, respectiv competiţii, tabere de profil, cursuri, expoziţii, concerte.

Dosarul de participare se va trimite într-un singur exemplar prin poştă, la adresa Fundaţia Pentru Comunitate, 400603 Cluj, bulevardul „21 Decembrie 1989”, nr. 77, et. I, The Office C, cu menţiunea pe plic „Programul MOL de promovare a talentelor”. Termenul-limită de depunere a documentaţiei (data expedierii poştale) este 18 iunie 2016. Dosarele complete vor fi evaluate de un juriu de specialitate format din personalităţi ale lumii sportive şi artistice, care va acorda punctajul în funcţie de performanţele, respectiv situaţia socială a participanţilor. Rezultatele vor fi publicate pe site-urile www.pentrucomunitate.ro şi www.molromania.ro până la data de 15 august 2016, iar câştigătorii vor fi înştiinţaţi în scris până pe 30 august 2016.

Informaţii şi detalii suplimentare se pot obţine sunând la numărul 0752.01.87.60 (în zilele lucrătoare, între orele 10.00-17.00) sau scriind pe adresa de email talente@pentrucomunitate.ro.