sâmbătă, iulie 2, 2022
Acasă Ultima oră Botez întrerupt de poliţişti şi jandarmi, la Coţofenii din Faţă

Botez întrerupt de poliţişti şi jandarmi, la Coţofenii din Faţă

0
286
În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.
În cadrul acţiunilor, polițiștii doljeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 140 de societăți comerciale, peste 600 de locaţii de interes și aproximativ 190 de mijloace de transport. Pentru abaterile constatate au fost aplicate  91 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 38.000 de lei. Astfel, ieri, 13 mai, polițiști din cadrul din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Coțofenii din Față, are loc o petrecere privată. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că la un imobil din comuna localitate era în desfășurare o petrecere privată respectiv un botez. Astfel, polițiștii au identificat oganizatorii petrecerii în persoana a doi bărbați de 72  şi 35 de ani din Coțofenii din Față, care au fost sancționați conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 10.000 de lei fiecare.
De asemenea, polițiștii au identificat 8 persoane participante la petrecere, fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 4500 de lei conform Legii 55/2020. Polițiștii continuă verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la petrecere în vederea sancționării contravenționale a acestora.