Alina Tănăsescu s-a instalat la Consiliul Judeţean Dolj

0
196

Alina Tănăsescu, consilier judeţean aflat la al treilea mandat, a fost instalată, ieri, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, fiind prezentată personalului din instituţie în cadrul unei întâlniri convocate de preşedintele CJ, Ion Prioteasa.  

„Am plăcerea deosebită de a o vă prezenta pe doamna Alina Tănăsescu. Sunt convins că mulți dintre dumneavoastră o cunoaşteţi deja, fiind consilier județean de mai multe mandate. De altfel, luna viitoare, atât eu, cât şi cei doi vicepreședinți împlinim zece ani de când suntem în consiliul judeţean. Întâlnirea de astăzi este prilejuită de instalarea în funcţia de vicepreşedinte al CJ Dolj a doamnei Alina Tănăsescu, prima femeie din istoria consiliului judeţean care deține această calitate, dumneaei urmând să se ocupe de problemele economice ale instituției”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

La rândul său, noul vicepreşedinte al CJ Dolj, Alina Tănăsescu, a spus că are certitudinea cooperării depline pentru că, în definitiv, „suntem o familie care ţinteşte acelaşi scop: binele comunităţii doljene”. La întâlnirea cu personalul instituţiei, organizată în sala de şedinţe a CJ Dolj, a participat şi vicepreşedintele pe probleme tehnice al consiliului judeţean, Cristinel Iovan.