Trupa CORBU va concerta, de Florii, în Craiova

0
453

Proiectul muzical CORBU revine în Craiova, de Florii. Duminică, 21 aprilie 2019, începând cu ora 20.00, trupa va concerta la Gaya Pub. Evenimentul face parte din pre-turul de promovare al EP-ului „Ce-am pățit odată”, pe care trupa îl are în pregătire. Publicul craiovean va fi întâmpinat în seara concertului de Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce, tilincă, drâmbă), Florin Chirilă (chitară bass), Flavius Cristian Mocanu (clape), Sabin Moroșan (tobe). Pe 18 aprilie, CORBU susține literatura fantastică la Cafeneaua Cărturești Verona, din București, iar pe 19 aprilie trupa va concerta alături de Phoenix la aniversarea lui Nicu Covaci.

Inițiat și coordonat de Sergiu Corbu Boldor și Luiza Mitu, proiectul muzical CORBU s-a născut în 2016, odată cu ideea conceptuală de la care a pornit: semnificațiile europene, occidentale și orientale ale corbului. Puse cap la cap  toate aceste credințe construiesc o punte de legătură între sunet, tradiție, simbol și poveste.

Sergiu Corbu Boldor este cunoscut în lumea muzicală pentru proiectul de punk acustic folcloric Ad Hoc, proiectul 2 fire 2 paie. A avut colaborări importante și a cântat pe scene naționale și internaționale alături de Phoenix, Celelalte Cuvinte, Dirty Shirt, Partizan, farfarello,  Hara, Taxi etc.

Concertele CORBU sunt construite ca niște spectacole circulare, cu tematici diferite și acte de performance care dau elementul surpriză al proiectului și, totodată, mențin interacțiunea permanentă cu publicul.

În 2018, trupa a participat la 17 festivaluri în țară, peste 30 de concerte în cluburi și pub-uri și două turnee conceptuale. Artiștii au în pregătire videoclipul piesei „Furnica”, realizat împreună cu fanii, și un altul pentru piesa „Raiu”.

Mai multe despre proiectul CORBU: www.panacorbului.ro