Filmul documentar despre Nina Cassian va rula la cinema Modern

0
635

Documentarul „Distanța dintre mine și mine”, care o are în centru pe poeta și prozatoarea Nina Cassian, rulează, din nou, zilele acestea, la Craiova.

După ce, luna trecută, a fost prezentat la cinema Patria, filmul va avea patru proiecții la cinema Modern: luni, 15 aprilie, și marți, 16 aprilie – de la ora 15.00; miercuri, 17 aprilie, și joi, 18 aprilie 2019 – de la ora 19.00.

Producătorii documentarului sunt Ada Solomon, Mona Nicoară, Diana Păroiu și Alexandru Solomon. „Distanța dintre mine și mine” (89 minute) a avut premiera toamna trecută, la Festivalul „Les Films de Cannes à Bucarest”, câștigând Premiul publicului la secţiunea „Avanpremiere româneşti ale toamnei”. Premiera internațională a avut loc în ianuarie 2019, la cea de-a 30-a ediție a Trieste Film Festival. „Distanța dintre mine și mine” este o producţie Hi Film Productions (România) și Sat Mic Film (SUA) în coproducţie cu TVR, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei și al Programului Europa Creativă al Uniunii Europene.