„Siguranța MEA” – cel mai eficient sistem de siguranță și supraveghere urbană pentru Craiova

0
5290

„Siguranța MEA”, proiectul de siguranță locală inițiat de craiovenii de la Eurotehnica IT&C, este soluția ideală pentru locuințele colective, acolo unde locatarii își doresc prevenție și siguranță. Conform datelor pentru anul 2019 publicate de Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj, coeficientul de criminalitate în municipiul Craiova este de 87,12 este catalogat ca fiind ridicat, ceea ce ne face să ne gândim cum putem face din Craiova un oraș mai sigur.

„Siguranța MEA” este prezent deja la scările de bloc din municipiu, cetățenii care și-au dorit astfel de sisteme de siguranță văzând deja efectele lor. Prezența camerelor a descurajat, în primul rând, consumul de droguri în zona blocurilor, prostituția, vandalizările și alte incidente, încurajând, în același timp, păstrarea curățeniei și a comportamentului civilizat în zonele vizate. Sute de familii se simt, acum, mai protejate, datorită faptului că au ales „Siguranța MEA”.

Siguranța MEA, în sprijinul locatarilor

În ultimii ani, în Craiova, grație echipamentelor „Siguranța MEA”, oamenii legii au reușit să închidă cazuri care altfel ar fi rămas nerezolvate. Concret, au prins o persoană fără adăpost care a incendiat două mașini, au reușit să identifice și să găsească responsabilul în cazul unui furt de 7.000 de lei din geanta unei persoane, exact la intrarea în scara blocului, precum și să identifice persoane care au reușit să taie cauciucurile la mașini în cartierele craiovene. Exemplele sunt variate și extrem de multe, deși nu toate incidentele sunt făcute publice.

Încrederea oamenilor în aceste echipamente crește pe zi ce trece, având în vedere că sistemele „Siguranța MEA” sunt singurele de pe piață care respectă legislația europeană privind protecția datelor cu caracter personal. Imaginile sunt stocate intern, fiind accesibile numai cu acordul locatarilor, în cazul în care se petrec incidente. De aceea, „Siguranța MEA” respectă intimitatea beneficiarilor și îndeplinește reglementările legislației în vigoare.

Accesibilitatea este un alt punct forte al sistemelor „Siguranța MEA”. Prețurile pornesc de la 5,96 lei/ lună pentru un apartament, la o rată lunară pe o perioadă de doi ani, ceea ce implică atât supravegherea scărilor de bloc, cât și a parcărilor, extrem de importante pentru cartiere.

Ce trebuie să faceți, ca locatar, pentru un astfel de sistem?

Dacă vă doriți un astfel de sistem la blocul dumneavoastră, trebuie doar să luați legătura cu vecinii și să le vorbiți despre avantajele acestor sisteme. Ulterior, cu respectarea legislației în vigoare și în urma strângerii numărului de semnături necesare unui bloc de locuințe (două treimi), reprezentanții asociației de locatari vor lua legătura cu noi, pentru a alege împreună cea mai bună variantă de sistem de siguranță.

Ne găsiți la numărul de telefon 0251.532.044, la e-mail office@eurotehnicaitc.ro sau direct la sediul nostru, pe str. Renașterii, nr. 47.

www.eurotehnicaitc.ro

fb.com/sigurantamea