Netflix este decis să ofere conținut exclusiv utilizatorilor de telefoane Samsung Galaxy

0
298

Acordul, prin care se consideră că Netflix a fost anunţat oficial drept partener de divertisment mobil al Samsung, a fost anunțat marți în cadrul conferinței-flagship anuală a gigantului tehnic coreean.

Potrivit Forbes, conținutul va consta din interviuri și imagini din culisele producţiilor originale Netflix, precum “Narcos” și “Elite”, și va fi filmat cu noile smartphone-uri Galaxy S20 ale Samsung.

În cadrul acordului, asistentul virtual Bixby de la Samsung va fi, de asemenea, actualizat pentru a recunoaște și reda rapid titlurile originale Netflix atunci când li se solicită, în timp ce utilizatorii de telefoane Galaxy vor primi recomandări pop-up de spectacole pe care Netflix crede că le vor plăcea.

Netflix rămâne jucătorul dominant pe piața de streaming global, cu aproximativ 167 de milioane de abonați la nivel mondial înregistraţi începând cu luna trecută. Se speră că această înțelegere poate ajuta la consolidarea statutului său de lider al industriei, deoarece perechea Netflix şi Samsung se va confrunta cu un inamic comun: Apple.