Accident mortal la Coşoveni

0
105

Un doljean de 45 de ani şi-a pierdut viaţa, miercuri seara, într-un accident de circulaţie petrecut pe DN 6, la ieşirea din comuna Cârcea. Bărbatul băuse, a căzut pe carosabil şi a fost lovit de un Renault al cărui şofer a declarat că nu l-a văzut.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, miercuri seara, în jurul orei 20.00, Cristian Zidaru, de 33 de ani, din comuna Coşoveni, în timp ce conducea un autoturism marca Renault, pe DN 6, dinspre Craiova către Caracal, în afara comunei Cârcea, l-a accidentat pe Eugen Dincă, de 45 de ani, din localitatea Dioşti. Victima era căzută pe carosabil şi, din primele verificări, se pare că băuse destul de mult. În urma leziunilor suferite, Eugen Dincă a decedat, cadavrul fiind ridicat şi transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de poliţiştii rutieri”, ne-a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.