“Europa te cunoaşte ca businessman sau ca turist?”, cu Marius Ghenea la Craiova

1
363

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj şi AIESEC Craiova, în parteneriat cu JCI Craiova, organizează evenimentul “Europa te cunoaşte ca businessman sau ca turist?”, unde reprezentanţi ai unor companii puternice din mediul local vor dezbate subiecte de interes în mediul afacerilor, cu scopul de a le deschide perspectivele către o abordare internaţională a businessului pe care îl deţin.

Evenimentul presupune, prin conceptul „Business în Europa”, prezentarea beneficiilor de a fi antreprenor în Europa – finanţarea afacerii, acces la forţa de muncă şi la piaţa liberă – toate acestea sub forma unui eveniment de networking, ce va fi găzduit de sala de conferinţe a Clădirii Proiect, în data de 19 februarie, începând cu ora 16:00Avându-l drept invitat special pe celebrul antreprenor craiovean Marius Ghenea, evenimentul îşi propune aducerea în prim-plan a unor personalităţi de succes care vor susţine dezvoltarea companiilor locale, aducându-le mai aproape de trendurile la nivel naţional şi internaţional. „Mă bucur să revin în oraşul meu natal cu ocazia acestui eveniment de afaceri adresat în principal antreprenoriatului local tânăr, în organizarea AIESEC. Sper ca această iniţiativă să aibă un rol benefic pentru antreprenorii din Craiova şi în general din Oltenia”, spune Marius Ghenea.

În finalul evenimentului, va fi prezentat un nou proiect marca AIESEC Craiova, Business English Classes, ce va susţine ideea evenimentului de a oferi o viziune internaţională companiilor locale. Acest proiect presupune cursuri de limba engleză de afaceri către angajaţii companiilor din Craiova, cursuri ce vor fi susţinute de către stagiari internaţionali, specializaţi în domeniul afacerilor, pe o perioadă de 3 luni, între 4 martie şi 26 mai.

Comments are closed.