Bayern München eliminată din Cupa Germaniei

0
450

La 5 zile distanță după eșecul usturător contra celor de la Gladbach (scor 2-3), echipa antrenată de Hansi Flick (55 de ani) este eliminată în runda a doua a Cupei Germaniei după loviturile de departajare, scor 8-7.

Echipa care a oprit ,,prematur” campiona Germaniei în cupă este divizionara secundă, Holstein Kiel. Eșecul din cupă cu Kiel este prima înfrângere pentru Bayern în fața unei echipe din eșaloanele inferioare în ultimii 17 ani. Bayern a fost de două ori în avantaj în timpul partidei însă în minutul 90+5 căpitanul echipei, Hauke Wahl a trimis meciul în prelungiri, marcând golul de 2-2. La finalul meciului căpitanul echipei, Hauke Wahl, a declarat că nu prefața un astfel de rezultat înaintea partidei: ,,Nu aș fi crezut înainte de meci. O performanță excelentă din partea băieților. Nu aveam nimic de pierdut, spuneam mereu asta.”

Cu 29 de puncte, unul mai puțin față de ocupanta primei poziții, Hamburger SV, Holstein Kiel este pe locul al 3-lea după 15 etape în liga a doua din Germania.