Start-Up Nation – ediţia a III-a, punctaj suplimentar pentru inovare şi aportul la capitalul social

0
216

Firmele care au un contract sau un precontract cu o universitate sau care folosesc brevete înregistrate la OSIM vor primi 10 puncte suplimentar în noua ediţie a programului Start-Up Nation, a declarat, miercuri, senatorul Ştefan-Radu Oprea , secretarul Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, în calitate de iniţiator al ‘Start-Up Nation – ediţia a III-a’.

“S-a vorbit foarte mult despre inovare şi atunci am gândit un punctaj pentru inovare astfel încât să putem măsura pentru că inovarea este greu de cuantificat şi de măsurat într-un criteriu. Ceea ce propunem este ca firmele care au un contract sau un precontract cu o universitate, cu o firmă sau care folosesc brevete înregistrate la OSIM să primească un punctaj de 10 puncte suplimentar”, a spus Radu Oprea, la evenimentul de lansare a propunerii legislative ‘Start-Up Nation – ediţia a III-a’.

El a afirmat că în noua ediţie se va acorda un punctaj mai mare cu 20 de puncte pentru producţie, servicii, industrii creative şi comerţ. (Text şi foto Agerpres)