Exemplu de conduită

1
702

Un polițist din cadrul Poliției Municipiului Băilești a găsit o importantă sumă de bani într-un mijloc de transport în comun.

Polițiștul se afla în timpul serviciului și desfășura activități de verificare a unui autobuz, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspandirii virusului Covid-19, împreună cu alți polițisti de la Poliția Municipiului Băilești, cu un jandarm din cadrul  IJJ Dolj și un elev al Școlii de Jandarmi din Drăgășani. În autobuz, polițistul a observat o sumă de bani, despre a cărei proveniență atât conducătorul auto, cât și pasagerii au declarat că nu au cunoștință. Polițiștii au efectuat verificări în vederea identificării persoanei care a pierdut banii, respectiv suma de 1.300 de lire sterline. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urmă cu puțin timp, la sediul Poliției Orașului Băilești s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din Băilești, care a declarat că a pierdut suma de bani respectivă. Bărbatul a fost plăcut surprins să afle că banii au fost găsiți și a mulțumit polițiștilor pentru felul în care își fac meseria, intrând totodată în posesia banilor pierduți.

 

 

1 COMENTARIU

  1. bravo si toata stima. in general zona e considerata de nelocalnici doar ca fiind populata cu indivizi sub demnitatea celor de la cluj, de exemplu. exista viata onesta si pe-aici.

Comments are closed.