Manea a avut 8 minute şi o bară la debutul în naţionala de tineret

0
47

maneaOpt minute i-au fost suficiente lui Alin Manea să-şi demonstreze calităţile în primul meci la naţionala de tineret a României. Mijlocaşul Știinţei a avut o ocazie imensă în minutul 90 al întâlnirii, execuţia sa lovind bara. Ar fi fost golul de consolare pentru România U21, învinsă cu 2-0 de echipa similară a Bulgariei.

Titularul buturilor Universităţii Craiova, Nicolae Calancea, a fost integralist în meciul de la Chişinău susţinut de reprezentativa Moldovei contra Irlandei, scor 1-3. Partida a contat pentru preliminariile Campionatului Mondial Rusia 2018.

Kay si Rocha au evoluat în partida pierdută cu 2-0 de reprezentativa Capului Verde pe terenul Senegalului. Kay a fost titular, fiind inlocuit în minutul 38 de Nuno Rocha.

Andrei Vlad a fost titular în două dintre cele trei partide disputate de tricolorii mici în cadrul turneului de calificare la Campionatului European U19, desfăşurat în Olanda. Goalkeeper-ul Știinţei a evoluat contra Norvegiei (1-3) şi în victoria cu San Marino (6-0). Vlad a primit telegramă de convocare pentru dubla amicală cu Turcia, programată la datele de 18 şi 20 octombrie. Vladimir Screciu a fost chemat pentru meciurile oficiale cu Austria, Anglia şi Azerbaijan ale Naţionalei U17. În perioada 25-30 octombrie 2016, România va găzdui turneul de calificare la Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European de anul viitor. Tricolorii vor întâlni Austria (25 octombrie, ora 15:00), Anglia (27 octombrie, ora 15:00) şi Azerbaijan (30 octombrie, ora 15:00).