Pentru că a dat declaraţii despre scandalul cu socrul său – Primarul de la Gângiova, Dumitru Toe, a ameninţat un angajat din Primărie

3
819

Primarul comunei Gângiova, Dumitru Toe, a făcut eforturi ca scandalul dintre el şi socrul său, Grigore Taloi, să nu apară în presă. Când a citit articolul din cotidianul nostru, „Dragostea de ginere, exprimată cu toporişca de primarul de la Gângiova”, şi-a ieşit din fire şi s-a dus peste angajatul de la Taxe şi Impozite, care ne-a dat declaraţii cu privire la conflictul dintre ginere şi socru, şi a început să îl înjure şi să-l ameninţe. Ştefan Duţescu, pentru că despre el este vorba, este într-un conflict cu Dumitru Toe de câţiva ani şi au ajuns şi în instanţele de judecată.

Dumitru Toe

După cum se ştie deja, miercuri, 5 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, primarul comunei Gângiova, Dumitru Toe, s-a dus peste socrul său, Grigore Taloi, şi în urma unor discuţii în contradictoriu, l-a lovit cu o toporişcă în cap, motiv pentru care pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Ştefan Duţescu este inspector la Taxe şi Impozite în cadrul Primăriei Gângiova. Miercuri, 5 octombrie a.c., în jurul prânzului, Grigore Taloi s-a dus la acesta în birou să-l întrebe dacă mai are restanţe de plătit pentru suprafaţa de teren pe care o deţine. În jurul orei 14.00, în aceeaşi zi, Ştefan Duţescu a mers la primarul Dumitru Toe ca să îi semneze o serie de documente. Conform declaraţiilor lui Ştefan Duţescu, Dumitrru Toe a profitat de moment şi l-a întrebat pe acesta ce căuta Grigore Taloi la Primăria Gângiova şi a emis la adresa bătrânului o serie de înjurături şi ameninţări. «M-am dus la primarul Dumitru Toe să îmi semneze nişte documente şi m-a întrebat: „Ce căuta, mă, scârba aia de Taloi la tine? Veni la informaţii? Lasă că îi dau eu şi îi arăt numai pământ”. La 14.30 primarul Dumitru Toe spunea că o să îl omoare pe Grigore Taloi ca pe un câine şi la 23.30 l-a bătut», declara în urmă cu câteva zile Ştefan Duţescu.

„M-a ameninţat şi m-a înjurat”

Declaraţiile lui Ştefan Duţescu l-au scos din sărite pe Dumitru Toe. Ieri, când s-a întâlnit cu Ştefan Duţescu, primarul Dumitru Toe a început să îl ameninţe şi să îl înjure. În acel moment, Ştefan Duţescu a sunat la Poliţia Segarcea, care a trimis un echipaj la faţa locului. „M-a ameninţat şi m-a înjurat, întrebându-mă ce caută la mine domnul Grigore Taloi. I-am spus că lucrez într-o instituţie publică şi că oricine are dreptul să intre. Pentru că a continuat să mă ameninţe am sunat la Poliţia Segarcea, care a trimis la faţa locului un echipaj de Poliţie. Nu este posibil ca acest om să se comporte parcă ar fi pe propria moşie. Primăria Gângiova este o instituţie publică, iar eu îmi fac treaba de funcţionar public, lucru care îl deranjează foarte mult pe Dumitru Toe”, a declarat Ştefan Duţescu. Contactat telefonic, primarul Dumitru Toe a spus că nu este vorba despre el: „Nu am cunoştinţe despre aşa ceva. Poate l-a înjurat altă persoană”.

“Se răzbună pe mine”

Ştefan Duţescu a depus mai multe plângeri penale împotriva primarului Dumitru Toe, pentru presupuse abuzuri în serviciu, iar acum consideră că acesta se răzbună pe el. În perioada în care urma cursurile Facultăţii de Drept „Nicolae Titulescu”, Ştefan Duţescu a făcut în baza legii mai multe cereri de concediu pentru studii, pe care primarul Dumitru Toe le-a aprobat. Când cei doi au ajuns să se certe, primarul Dumitru Toe s-a răzbunat, după cum susţine Ştefan Duţescu, imputându-i suma plătită pentru concediile acordate „Se răzbună pe mine deoarece am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea prin cinci plângeri penale despre constituirea unui grup infracţional în cadrul Primăriei Gângiova având drept dirijor pe Dumitru Toe”, declara Ştefan Duţescu în noiembrie 2010.

 

3 COMENTARII

 1. Cetateni este adevarat ce scrie presa despre viata amara , bataile , injuraturile si amenintarile cu moartea ce le indur de la acest nenorocit de primar. Sint socrul sau profesor pensionar in virsta de 78 de ani. Vai de viata mea cum o duc cu acest nenorocit si cu fiica mea sotia lui Toe anume : Toe Luminita. In anul 2008 m-au alungat din propria casa, mi-au luat banii ce i-am dat pentru inmormntarea fiului meu de 49 de ani inginer miner, la Tg.Jiu. In loc sa dea banii nurorii mele pentru inmormimntarea fiului meu aceste scirbe mi-au luat 100 de milioane de lei. Lasind pe nora mea fara ajutor din partea mea. Acum nenorocitii mi-au furat actele si terenul pentru 7.33 ha ce-mi apartine mie de drept. 6 ha sint cumparate de mine. Sa cunoasaca lumea ce nenorocit de primar este la Gingiova. De cind este primar acest nenorocit a transformat Primaria si comuna Gingiova in maidanul Administratiei Publice Locale Dolj ,iar acest maidanez politic schimba stapinul dupa marimea si consistenta codrului ce i se da.

 2. Imi pare nespus de rau sa aflu din presa cele intamplate, cunoscandu-i foarte bine si pe dl. primar Dumitru Toe si pe socrul sau dl prof. Taloi Grigore, care mi-a fost profesor la scoala.
  Nu vreau sa comentez aceasta atitudine josnica si nici sa constat ca dl. prof. Taloi este mai respectat in afara familiei decat in sanul ei.
  Deasemenea nu il recunosc nici pe nea Mitica, nici pe tanti Luminita daca in 2011 se mai pot rezolva problemele din familie prin violenta. Cred totusi .ca merita mai mult respect . Si pentru ce?
  Ptr. niste pamant?
  Scandalul cred ca e mai vechi, numai ca acuma a scos capu`.
  Cred ca raposata doamna mea invatatoare se rasuceste in mormant.
  Sper ca protagonistii acestui episod dramatic sa ingroape securea razboiului si sa se impace ca nu face bine nimanui, iar tovarasul primar sa se intoarca la treaba ca si asa comuna arata deplorabil. Parca a trecut ciuma prin sat. Rau imi pare dar cred ca e cea mai mizerabila comuna din lume.
  Sa auzim numai de bine.

 3. e o scarba ordinara nu a facut nimic pentru comuna jos cu el porcul ne face fantani si balariile sunt cat gardul pe ulite ca sa mai fure el niste bani din fonduri controlatil

Comments are closed.