Circulaţie restricţionată în Craiova

0
96

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în ziua de 15.09.2019, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre  echipele CS UNIVERSITATEA CRAIOVA şi F.C. FCSB ce va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco” din municipiul Craiova, în intervalul orar 19.00 – 23.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

–  bld. Ilie Balaci, de la intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu str. Râului;

– str. Ecaterina Teodoroiu, de la intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz;

– str. Bucovăţ, de la intersecţia cu str. Elena Teodorini, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz;

– str. Petuniilor, de la intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Alexandru cel Bun;

– str. Roiului.

În ziua de 15.09.2019, intervalul orar 22.30 – 23.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

–  bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu str. Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către str. Râului;

– str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă;

– str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

“Accesul în zonele restricţionate va fi permis pentru mijloacele de transport în comun,  pentru autovehiculele care deţin permis acces eliberat de C.S. Universitatea Craiova, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor Digi Sport, Look TV şi Dolce Sport.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite”, se precizează într-un comunicat de presă, remis redacţiei.