Bulgar decedat în accident la Brădeşti

0
85

O nouă tragedie s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe DE 70 Craiova – Filiaşi, în comuna doljeană Brădeşti. Un bărbat de 36 de ani, cetăţean bulgar, a pierit şi alte două persoane au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, una în stare extrem de gravă, după ce s-au răsturnat cu maşina. Poliţiştii spun că accidentul s-a petrecut pe fondul oboselii la volan şi au întocmit dosar penal pe numele şoferului. 

Poliţiştii Serviciului Rutier au fost anunţaţi despre tragedie în jurul orei 01.00, mai multe echipaje de poliţişti, SMURD şi Descarcerare ajungând la faţa locului. Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri s-a stabilit faptul că Demirov D., de 28 ani, cetăţean bulgar, în timp conducea un autoturism Audi A8, pe DE 70, din direcţia Filiaşi către Craiova, pe fondul oboselii, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în afara drumului. Maşina s-a rostogolit, la un moment dat plafonul acesteia lovind un stâlp din beton. În urma accidentului, pasagerul de pe locul din dreapta faţă, Aleksandrov R., de 36 de ani, cetăţean bulgar, şi-a pierdut viaţa, manevrele de resuscitare ale medicilor rămânând fără rezultat. Conducătorul auto şi Nicolova N., de 34 de ani, de asemenea, cetăţean bulgar, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, femeia fiind în stare gravă.

„Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a petrecut evenimentul, iar pe numele conducătorului auto poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.