Producţii cinematografice valoroase online şi offline.

0
234

Vă invităm să participaţi în limita locurilor disponibile în fiecare vineri şi sâmbătă de la ora 21:00 la proiecţiile de film în aer liber organizare de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” în Piaţa „Fraţii Buzeşti” din Craiova.

Un bun prilej să ne bucurăm de relaxare alături de creaţii de film de lung şi scut metraj care îl au ca protagonist pe: Buster KEATON

Capodopere ale filmului mut vor rula outdoor şi pe www.tradem.ro şi www.tarkovskiana.ro

Program: Filmografie – Buster KEATON

Vineri, 14 august 2020, ora 21:00

„Sherlock Jr.” (1924) Durata: 44 min

„Generalul” (1926) Durata: 1 h 19 min

 

Sâmbătă, 15 august 2020, ora 21:00

„Şapte şanse” (1925) Durata: 56 min

„Vasul cu aburi Bill Jr.” (1928) Durata: 1 h 10 min

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

Vă rugăm să respectaţi regulile de protecţie socială!