Noile iPhone-uri Apple vor fi lansate luna viitoare – iată 5 funcții importante pe care le cer utilizatorii

0
500
În fiecare septembrie, fanii Apple din întreaga lume se pregătesc să aștepte la rând pentru a fi printre primii care vor pune mâna pe cel mai recent iPhone al companiei. Și în fiecare an, detalii despre viitorul smartphone de pe Apple „transpiră” cu luni de zile în mediul online, înainte de dezvăluirea sa.
Dacă rapoartele și zvonurile apărute până acum se vor dovedi adevărate, cea mai mare actualizare la iPhone-ul din acest an va fi o nouă cameră cu trei obiective. Acest al treilea obiectiv va fi probabil pentru captarea fotografiilor cu un câmp vizual mai larg decât camera standard a iPhone-ului actual, la fel ca camera ultra largă de pe Samsung Galaxy S10. Și, desigur, așa cum se întâmplă de obicei cu fiecare nou iPhone, modelul din 2019 va avea probabil și un procesor mai rapid.
În timp ce o cameră îmbunătățită este cu siguranță apreciată, există multe alte funcții pe care sperăm să le vedem fie pe iPhone-ul din acest an, fie pe iPhone 2020. Iată câteva dintre aceste capabilități, unele dintre ele fiind deja zvonite că sunt în lucrări.
Un încărcător Lightning to USB-C în cutie
Când achiziționați un iPhone, acesta este livrat cu un încărcător format dintr-un cablu Lightning la USB. Problema este însă că multe laptopuri moderne – inclusiv propriile MacBook Pros de la Apple – nu mai folosesc aceste porturi USB depăşite, dar în schimb includ USB-C.
Un senzor de amprentă
În timp ce Face ID are cu siguranță beneficiile sale, există câteva motive pentru care s-ar putea să-ți dorești ca iPhone XS să aibă încă ID-ul Touch. Poate că nu se deblochează întotdeauna la fel de repede cum doriți atunci când utilizaţi telefonul în miez de noapte. Poate că nu te recunoaște atunci când porți ochelari de soare.
Ecrane OLED pe toate modelele noi de iPhone, chiar și XR care sunt mai puțin costisitoare
IPhone XS și iPhone XS Max de la Apple au ambele ecrane OLED, în timp ce iPhone XR, device mai puțin scump are doar un ecran LCD. În timp ce ecranul iPhone XR rămâne clar și colorat, imaginile și setările video pe fundaluri negre arată puțin mai realiste pe iPhone XS și iPhone XS Max, deoarece ecranul său poate afișa tonuri de negru mai închise.
Încărcare rapidă în mod implicit
Multe smartphone-uri oferă încărcare rapidă în mod implicit, dar pentru a experimenta viteze de încărcare mai rapide pe iPhone, trebuie să achiziționați separat încărcătorul de 18 watt de 29 de dolari Apple. Pe telefoane precum iPhone XS și iPhone XR, puteți reîncărca până la 50% din bateria smartphone-ului dvs. în doar 30 de minute cu acest încărcător de 18 watt, potrivit Apple. Telefoane concurente precum Samsung Galaxy S10 și OnePlus 7 Pro au încărcare rapidă în mod implicit.
O cameră mai bună cu lumină scăzută
Camera iPhone este cu siguranță capabilă să facă fotografii clare și detaliate într-o varietate de circumstanțe. Dar când vine vorba de fotografii cu lumină scăzută, Google Pixel 3 întrece în continuare iPhone datorită modului său Night Sight.