Filmul “Mission: Impossible – Fallout” a avut premiera mondială la Paris

0
360

Filmul “Mission: Impossible – Fallout”, al şaselea opus al francizei cinematografice “Missiune: Imposibilă”, în care actorul Tom Cruise a executat un salt cu paraşuta dintr-un avion aflat la altitudinea de 7.600 de metri deasupra Parisului, a avut premiera mondială joi seară în capitala Franţei, informează Reuters.

Actorul Tom Cruise, renumit pentru faptul că îşi face singur cascadoriile, conduce în acest film o motocicletă, fără să poarte cască de protecţie, în traficul aglomerat din proximitatea Arcului de Triumf din Paris şi pilotează un elicopter de-a lungul unor văi montane foarte înguste din Kashmir.

Sute de fani au stat la cozi impresionante timp de mai multe ore pentru a putea să asiste la momentul în care starul hollywoodian a sosit la premiera mondială a acestei pelicule, organizată joi seară la un cinematograf aflat în apropiere de Turnul Eiffel.

Tom Cruise le-a dezvăluit jurnaliştilor prezenţi la eveniment că filmările din Paris pentru acest lungmetraj au fost adeseori dificile.

Acest lungmetraj, regizat de Christopher McQuarrie, va fi lansat în cinematografele din lumea întreagă pe 25 iulie.