Percheziţii în Argeş la traficanţi de persoane; victimele erau răpite din gări şi autogări

0
311

diicotProcurorii DIICOT – ST Piteşti efectuează 40 de percheziţii domiciliare pe raza unei localităţi din judeţul Argeş, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea mai multor grupări infracţionale organizate specializate în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori.

Muncile respective constau în: să măture în curte, să spele rufe, să îngrijească animale domestice, să taie ilegal arbori din pădurile din apropierea localităţii şi să transporte masa lemnoasă cu ajutorul cailor înapoi în gospodării, unde lemnele erau încărcate în autoutilitarele suspecţilor care se deplasau cu acestea în zona de sud a României (în principal în judeţele Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj).

Acţiunea a fost organizată cu sprijinul BCCO Piteşti, BCCO Craiova, al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş şi al Grupării mobile de jandarmi Craiova Fraţii Buzeşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia de Operaţiuni Speciale şi Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă.