Dosar penal pentru înşelăciune

0
393

inselaciuneLuni seară, în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Filiaşi au fost sesizaţi de I. Alina, de 19 ani, din comuna Brădeşti, ospătar la un restaurant, despre faptul că a fost înşelată cu suma de 160 lei de o femeie. Imediat după comiterea faptei persoana în cauză a părăsit zona restaurantului cu un autoturism de culoare albastră înmatriculat în străinătate.

În baza informaţiilor furnizate de partea vătămată, la scurt timp, în oraşul Filiaşi, poliţiştii au identificat un autoturism care corespundea descrierii. Astfel, vehiculul a fost oprit pentru control, la volan fiind identificat C. Suraj, care era însoţit de G. Persida, de 34 de ani, ambii din municipiul Botoşani.

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că femeia de 34 de ani i-a solicitat părţii vătămate două băuturi energizante, înmânându-i o bancnotă de 200 lei. După primirea restului de 180 lei, suspecta a înapoiat cele două energizante, solicitând să-i fie restituită bancnota de 200 lei, moment în care, profitând de neatenţia ospătăriţei, după ce a primit bancnota înapoi şi-a substituit şi suma de 160 lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat doljencei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.