Conducerea ALDE Dolj mulţumită per ansamblu

0
76

La finele săptămânii trecute, conducerea ALDE Dolj a prezentat mass-mediei concluziile alegerilor locale dintr-o perspectivă proprie. Preşedintele Ion Cupa a susţinut astfel a conferinţă de presă, alături de Preşedintele Executiv, Dumitru Ghinea, şi Vicepresedintele ALDE Dolj, Anişoara Stănculescu.2

         Rezultatul ALDE de la nivel naţional este unul, per ansamblu, pozitiv, susţin lideriin ALDE de la Dolj, ţinând cont că este primul scrutin electoral la care participă. Clasarea la nivel naţional pe locul al treilea, reprezintă de asemenea un lucru pozitiv pentru oamenii lui Tăriceanu în teritoriu, de la care se poate porni pentru alegerile din toamnă. „Dacă ne uitam la profilul ALDE, pentru o formatiune infiintata de numai 10 luni de zile pot sa spun ca am realizat un scor foarte bun. Suntem a treia forta politica a Romaniei, lucru confirmat de votul oamenilor, lucru pe care nu il poate nega nimeni. Asadar, pentru un partid mic, care inca se afla in faza de constructie a organizatiilor locale, scorul obtinut este un punct de plecare foarte bun. Un lucru care mi se pare foarte important este ca multi dintre colegii nostri, cei care s-au aflat la prima experienta politica, au invatat din aceste alegeri, iar la următoarele avem convingerea ca vom putea reusi sa obtinem un scor mult mai bun.” a mai precizat Cupa.

       Deputatul Cupă şi-a exprimat părerea de rău faţă de modul în care s-a terminat campania electorală şi asta pentru că BEJ-ul nu  vrut să renumere voturile. Conform voturilor reale, susţine Cupă, ALDE Dolj ar fi trebuit sa aibă măcar un reprezentantm în Consiliul Judeţean. documentate, dar niciuna nu a fost aprobata.