Continuă, la Calafat, faptele bune

0
69

 Continuă, la Calafat, faptele bune, prin care oamenii găsesc portofele pierdute şi le predau autorităţilor . În ultimele două zile, două fapte de acest gen au avut loc în localitate. 

Ieri, 12 aprilie, la sediul Poliției Municipiului Calafat s-a prezentat o femeie de 51 de ani, din localitate, care a predat organelor de poliție un portofel, pe care l-ar fi găsit în zona pieței agroalimentare din localitate. În interior a fost găsită suma de 350 de lei, precum și mai multe carduri emise pe numele unei femei de 59 de ani, din Hunedoara. Polițiștii au contactat persoana care pierduse portofelul, aceasta exprimându-și mulțumirea și fericirea pentru că a reușit să își recupereze banii și bunurile pierdute.

Un caz similar

În urmă cu o zi, la data de 11 aprilie a.c., mai fusese înregistrat un caz asemănător la nivelul Poliției Municipiului Calafat. În cursul zilei respective, la sediul poliției s-a prezentat un tânăr de 14 ani, din Calafat, care a găsit un portofel pe raza localității, în care se aflau sumele de 160 de lei, 10 euro și 5 leva. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice persoana care pierduse portofelul, o tânără de 17 ani, din Ciupercenii Noi, care s-a bucurat nespus de mult să își recupereze banii. “Le mulțumim pe această cale tuturor calafetenilor care dau dovadă de spirit civic și empatie și care demonstrează încă o dată că faptele bune au ramificații pozitive în comunitate, aceștia fiind un exemplu pentru noi toți”, spun reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.