5 modalităţi prin care să câştigi bani la cazino

0
159

Indiferent de faptul că eşti un jucător de cazino offline sau agreezi mai degrabă platformele online, dorinţa care te animă în joc este una singură, aceea de a face cât mai mulţi bani. Este adevărat că intervine şi partea de distracţie şi adrenalină, dar să fim cinstiţi, nu există jucător care să se aşeze în faţa unui joc doar pentru distracţie. Banii interesează pe toată lumea şi atât timp cât se fac atât de uşor jocurile de noroc continua să fie extrem de populare. Dar, cum poți să-i câștigi și tu?

Alege jocurile cu cele mai bune cote

Ai încercat fără dubiu ruleta live şi ai urmărit cu interes cum bila îşi caută locul pe roata sa. Dacă ai câştigat, cu certitudine că te-ai felicitat, dacă ai pierdut, ai luat-o de la capăt! În acest moment un jucător cu experienţă va ştii întotdeauna când să se retragă şi să aleagă un alt joc unde să încerce să facă bani. Întrebarea este cum le identifici pe cele mai bune şi unde ai cele mai mari şanse să câştigi? În primul rând, trebuie să te defineşti ca jucător, astfel încât să ştii încă de la început ce anume cauţi.

Dacă eşti un fan păcănele, trebuie să le cauţi pe acelea care au un RTP bun şi a căror volatilitate să îţi aducă câştiguri cât mai dese în intervale cât mai mici de timp. Dacă au ataşat şi un jackpot progresiv, cu atât mai bine, înseamnă că ai făcut alegerea corectă. Dacă însă eşti un jucător de poker de pildă, atunci trebuie să cauţi mesele cu cele mai bune cote. Nu este niciun secret faptul că există mese unde mizele minime acceptate sunt deosebit de mari şi necesită un buget imens de joc dar sunt şi mese unde se pleacă de la o miză mică şi se poate ajunge la un maxim de zeci şi sute de mii de lei. Sfatul este să alegi pe cele în care minimele sunt mici şi să joci inspirat astfel încât să ai parte numai de câştiguri.

Ţine-te de jocul favorit

Poate că îţi place diversitatea dar cu toţi cunoaştem un fapt sigur, nu există jucători polivalenţi. Nu poţi să fii as la păcănele şi să speri că ai aceleaşi rezultate şi la jocurile de masă. În acelaşi fel, nu poţi excela la sistemele loteristice şi în acelaşi timp să iei parte şi la jocurile live. Fiecare jucător are propriul stil. Poate că nu strică câteodată să mai ieşi din tipare şi să încerci şi ceva nou, dar de ce să nu perfecţionezi ceea ce ştii mai bine? Dacă eşti un norocos pe care câştigurile nu îl ocolesc, atunci sloturile sunt cea mai bună alegere.

Caută-le pe cele care au câştiguri dese, ba chiar au şi jackpoturi care se pot dobândi pe oricare din miza pe care o abordezi. Nu spune nu nici la turneele pe care site-ul unde eşti client le organizează cu ocazia lansării unor noi jocuri, turnee la care participarea ta este gratuită şi la care poţi câştiga premii importante în bani. Dacă poker-ul îţi place şi deja ai ceva experienţă în a-l juca, perfecţionează-ţi stilul de joc şi participă la cât mai multe competiţii. Experienţa se poate dobândi numai în acest fel şi vei constata pe propria piele că premiile în bani nu vor întârzia să apară.

Continuă cu aceeaşi miză

Este o discuţie care trezeşte mereu comentarii aprinse, având de partea sa păreri atât pro cât şi contra. Din ceea ce am observat la jocurile de noroc este faptul că de fiecare dată când schimbi miza de joc pentru o bună perioadă de timp înregistrezi numai pierderi. Nu se ştie cu exactitate ce este de vină, momentul prost ales sau pur şi simplu faptul că norocul te-a părăsit. Ai experimentat fără dubiu situaţia în care ai jucat la un slot, ai păstrat aceeaşi miză şi ai constatat că banii intră mai tot timpul în cont.

Pentru că ai vrut mai mult ai ridicat miza şi dintr-o dată câştigurile nu au mai apărut, ba mai mult decât atât ai pierdut şi ce ai acumulat până atunci. Dacă tot vrei o schimbare, atunci schimbă slotul la care joci şi păstrează şi aici constant miza. Procedează la fel şi cu jocurile de masă, păstrează-te constant în pariurile depuse dacă acest lucru îţi este benefic şi nu te aventura să faci all inn decât dacă cartea pe care o ai în mână este imbatabilă. În final sfatul este să păstrezi aceeaşi linie de joc şi asta presupune să te păstrezi în limitele valorice de fiecare dată când pariezi.

Trebuie să ştii când să te retragi

Este dilema cu care fiecare jucător se confruntă la un moment dat. Ai câteva ore bune de câştig şi de ce să te retragi tocmai acum? Nimeni nu spune acest lucru, însă trebuie să ştii că după câştiguri apar în mod inerent şi pierderile. Dacă ai observat că lanţul câştigurilor se întrerupe şi începe să se perpetueze cel al pierderilor este timpul să îţi revizuieşti strategia. Cu alte cuvinte, a venit vremea să te retragi şi să păstrezi în cont plusul realizat decât să continui să pierzi şi să pierzi şi banii cu care ai intrat în joc.

De cele mai multe ori, decizia este cel mai greu de luat însă dacă ai depăşit momentul te vei convinge că ai luat cea mai bună hotărâre. Orice jucător are sentimentul că este timpul să se retragă dar prins în mrejele jocului întârzie cât mai mult această decizie, ceea ce duce cel mai adesea la pierderea banilor câştigaţi. Un jucător cu experienţă va ştii întotdeauna când să spună stop jocului şi cu siguranţă că vei deprinde şi tu ştiinţa aceasta atunci când vei cumula suficientă experienţă de joc.

Rămâi pe poziţii

Este sfatul invers celui în care a venit vremea să te retragi. Când să aplici acest îndemn? Cu siguranţă atunci când eşti pe val şi simţi că zeii norocului sunt cu tine la toate pariurile depuse. Ai experimentat situaţia când înregistrezi câştiguri unul după altul în faţa unui slot dar la un moment dat firul se rupe şi intri pe partea cu pierderi. Şi la jocul de poker ai trăit exact aceleaşi stări şi nu ştiai cum să procedezi. Ei bine, în cazul în care câştigurile se îngrămădesc în contul tău nu trebuie în nici un caz să ieşi din joc.

Rămâi ancorat în jocul acesta benefic pentru tine până atunci când ai parte de prima pierdere şi nu ezita să spui stop. Este momentul în care poţi în sfârşit să contabilizezi câştigurile şi să te feliciţi pentru o zi foarte bună pe platforma unde eşti client. Ai rămas pe poziţii exact atât cât a trebuit şi decizia pe care ai luat-o s-a dovedit benefică pentru tine. În asemenea scenariu se cheamă că eşti cu adevărat un jucător experimentat pentru care jocul nu mai are nici o taină.

Se pot câştiga bani la cazino? Răspunsul nu poate să fie decât unul afirmativ dacă pui în aplicare sfaturile de mai sus. Nu are ce să îţi strice, joci slotul preferat, participi la turneul de poker aşteptat şi înregistrezi câştigurile pe care ţi le-ai dorit. Rămâi pe această direcţie, joacă responsabil dar şi inspirat şi bifează încă o zi reuşită din viaţa ta de jucător!