Ouzoundis: “Am avut meciuri mai bune decât cel de la Mediaş”

0
604

După victoria cu 2-0 a Universităţii Craiova în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, antrenorul Marinos Ouzounidis s-a declarat mulţumit de rezultat, dar consideră că în alte meciuri jucătorii săi au avut prestaţii mai bune.

”Am meritat să câștigăm meciul, deși n-am început bine, ne-a trebuit puțin timp să ne acomodăm cu terenul. Gaz Metan a avut și o bară, dar apoi am stăpânit jocul. Nu am putut să facem un joc de calitate pe acest gazon, însă fotbaliștii mei au fost disciplinați. Au dat tot ce-au putut, n-aveau cum să joace extraordinar de bine aici. Am luat punctele, asta e cel mai important. Sunt satisfăcut. Am avut meciuri mai bune decât acesta, chiar dacă în unele n-am marcat de două ori. Luăm fiecare meci în parte. Trebuie să ne concentrăm la partida cu UTA acum. Apoi vom vedea ce facem în cele două săptămâni de pauză. Mă tot întrebați de Koljic, dar nu doar el lipsește, ci şi Acka, Screciu, Ofosu, Bălașa… Sigur că dau credit jucătorilor care sunt disponibili. Am avea mai multe soluții cu cei care lipsesc”, a spus antrenorul grec, la finalul disputei, la digisport.

”E o victorie meritată, am dominat jocul, ei au avut doar o bară în prima repriză. Contează rezultatul până la urmă, chiar dacă nu marcăm multe goluri. Încă nu jucăm cum își dorește Mister, vrea mai multă posesie, vrea să schimbăm direcţia mai des. Dar vine pauza de la națională și vom pune la punct multe aspecte. Ne gândim la locurile 1 și 2, dar mai sunt multe partide și din sezonul regulat și din playoff. Acum ne gândim la meciul cu UTA , este o echipă impreviziblă, câștigă mult în deplasare. Aștept naționala, îmi doresc foarte mult, nu am fost ultima oară pentru că am avut Covid 19, acum sunt sănătos și aștept să fiu convocat de Mirel Rădoi”, a declarat Nicușor Bancu după meci.

„A fost o victorie muncită, meritată, o primă repriză foarte grea. Ne bucurăm că în repriza a doua am reușit să marcăm, iar apoi a fost cum am vrut noi. În prima repriză am avut atitudine, la fel ca în a doua repriză, dar s-au închis mai bine, nu am reușit să îi desfacem cum am vrut. O echipă bună, cu jucători foarte buni, o echipă greu de bătut. Nu ne gândim la acele două meciuri, cu FCSB şi CFR, avem meciul cu UTA, este la fel de important, poate mai important”, a spus Alex Cicâldău.