Marcel Popescu nu mai continuă la Universitatea Craiova

0
507

După plecarea lui Marian Copilu, în toamna trecută, Universitatea Craiova s-a mai despărţit de un alt oficial al clubului. După aproape şapte ani de când a fost cooptat în conducere, în funcţia de preşdinte, Marcel Popescu (73 de ani) s-a separat de clubul din Bănie. În ultimii ani, rolul lui Marcel Popescu în cadrul clubului era direcţionat pe partea de  imagine, fără implicare la numirea antrenorilor sau la transferurile de jucători.

„Mulţumim, Marcel Popescu! Ştim că vei fi pe viaţă alături de Ştiinţa!” a fost comunicatul clubului Universitatea Craiova, la despărţirea de Marcel Popescu. În acest moment, clubul din Bănie este condus de Mihai Rotaru, unul dintre acţionari, de Sorin Cârţu, preşedinte al grupării, şi de Ovidiu Costeşin, director general, iar funcţie onorifică are şi Gică Craioveanu, director de imagine al Ştiinţei.

Instalat ca preşedinte în vara anului 2016, Marcel Popescu îşi propunea atunci ca obiectiv principal „întoarcerea în marea performanță”, iar de când el s-a aflat în conducerea clubului, echipa s-a calificat, an de an, în cupele europene.