Tinerii din ALDE au un proiect pentru România

0
335

Liderul TLDE DOLJ, Adrian Marinescu care este și vicepreședinte la nivel național al Organizației de tineret a partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu a participat la finele săptămânii trecute la Școala de Iarnă a TLDE organizată la Sinaia sub genericul România Construită de Tineri.

Pentru prima dată în istoria postdecembristă aorganizațiilor de tineret din România o astfel de școală a însemnat mai mult decât sesiuni de dezbatere și discursuri ale liderilor politici.

Tinerii din ALDE  au construit cu acest prilej programe politice și politicipublice sectoriale precum și strategiile aferente de implementare și comunicare a  acestor programe.

A fost un exercițiu extrem de util pentru noi toți cei 150 de tineri liberali din ALDE. Am fost realmente impresionat de valoarea și determinarea colegilor mei de a construi un proiect pentru România.ALDE chiar nu se face de râs cu tinerii săi. Mă gândesc să facem acest exercițiu și la nivelul Doljului și al Craiovei. Din astfel de manifestări vor apărea și soluții pentru comunități și viitorii lideri care să le conducă ”- a precizat Adrian Marinescu, președintele TLDE Dolj

La Școala de Iarnă a TLDE au participat liderul Călin Popescu Tăriceanu, secretarul general Daniel Chitoiu, miniștri și parlamentari ALDE.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ