Volumul „Bipolara”, de Aurora Dumitrescu, va fi lansat la Muzeul de Artă

0
63

Bipolara 1Muzeul de Artă Craiova va găzdui sâmbătă, 18 februarie, de la ora 12.00, în Sala Oglinzilor, lansarea volumului „Bipolara” de Aurora Dumitrescu, publicat, în toamna anului trecut, la Editura „Tracus Arte”. Invitaţi în cadrul evenimentului sunt prof. univ. dr. Nicu Panea – prorector al Universităţii din Craiova, Nicolae Coande – scriitor, secretar literar al Teatrului Naţional „Marin Sorescu”, Mihai Firică – scriitor şi jurnalist, scriitorii Doina Postolachi şi Ion Maria, iar moderator va fi Ecaterina Dăescu.

Aurora Dumitrescu s-a născut pe data de 4 octombrie 1975, la Craiova. A debutat în 2012 cu volumul de proză „Drumuri”, o mărturisire autentică a propriei experienţe de viaţă. În 2013 a scris o continuare a acestuia, „Roata”, persistând în literatura de dezvoltare personală. În 2014 i-a apărut romanul „Cagliostro”, distins, un an mai târziu, cu Premiul I pentru proză consacrată la Concursul „Alexandru Macedonski”.

Cât despre cartea „Bipolara”, aceasta introduce cititorul în lumea ireală şi fascinantă a unui personaj care nu mai ştie să discearnă realul de imaginar. „Cititorul nici el nu mai ştie cât este de real sau cât este de imaginar, devenind şi el bipolar odată cu personajul său… Lumea 3D devine plictisitoare şi inutilă pentru Gloria şi ea rătăceşte pe drumuri în căutarea sensului” , se precizează pe site-ul editurii.