Mircea Roşca (PNL): Nu cred că putem pune în balanţă pe Klaus Iohannis cu Daniel Constantin

0
96

Vicepreşedintele PNL Mircea Roşca a declarat, joi, pentru AGERPRES, că s-a creat o tensiune ca urmare a propunerii preşedintelui PC, Daniel Constantin, pentru funcţia de vicepremier, acesta precizând că liderul conservator nu poate fi ”pus în balanţă” cu prim-vicepreşedintele liberal, Klaus Iohannis.

”Ne-a interesat o guvernare corectă şi cinstită faţă de parteneri, ori propunerea ca vicepremier să fie Daniel Constantin creează o tensiune legată de respectul faţă de parteneri, faţă de electorat şi faţă de cele două partide din alianţă puternice PSD-PNL. Nu cred că putem veni şi pune în balanţă pe Klaus Iohannis cu Daniel Constantin, fie şi cu voia domnului Voiculescu. Nu putem să îl punem în balanţă nici pe Liviu Dragnea cu Daniel Constantin, cred că trebuie să gândim responsabil şi să nu ne cramponăm de funcţii”, a afirmat Roşca.

Potrivit acestuia, prin propunerile făcute, PNL îşi arată dorinţa de a guverna responsabil, iar, din punctul de vedere al liberalilor, USL poate trece peste noile tensiuni.