Declaraţiile alb-albaştrilor după remiza cu Sepsi

0
517

Universitatea Craiova a ajuns la şapte reprize fără gol marcat, iar în remiza cu Sepsi a avut o singură ocazie de gol, dar Cristi Bărbuţ  spune că nu este un capăt de ţară şi că el şi coechipierii au un moral bun.

„Trebuie să ne adaptăm condiţiilor. Nu ştiu dacă sunt două puncte pierdute, după condiţii şi cum s-a jucat. Ne-am propus să câştigăm, dar asta e. Sepsi este o echipă bună, cu calitate, agresivă şi se vede de ce este pe primele locuri. Avem un moral bun, nu este un capăt de ţară că am făcut un egal, ne pregătim în continuare la fel de bine. Sper să obţinem maxim din meciurile următoare. E devreme să vorbim de titlu, trebuie să vedem ce facem în următorul meci” a spus Cristi Bărbuţ.

Mijlocaşul Mihai Căpăţână (25 de ani) a declarat după jocul cu Sepsi: „Nu este confortabil să joci în asemenea condiţii, dar cine se adaptează mai repede la teren în această perioadă are de câştigat. Mă bucur că m-am întâlnit cu prietenul meu Florin Ştefan, dar sper ca data viitoare să câştig. Cred că lupta pentru titlu va fi deschisă oricărei echipe care intră în play-off, aşa că noi trebuie în primul rând să luptăm să prindem play-off-ul, să luăm meci cu meci şi să obţinem cât mai multe puncte. Toată lumea de la Craiova vrea să câştigăm titlul şi vom merge în continuare pe acest obiectiv”

Andrei Ivan a menţionat că evoluţiile sale din ultima perioadă au fost afectate de accidentări  şi s-a declarat mulţumit de modul cum a jucat cu Sepsi, promiţând că în viitor va reveni la forma sa maximă.

„În curând voi reveni la forma din trecut. M-am simţit foarte rău, dar am jucat şi accidentat, pentru a arăta mai multe suporterilor. Acum sunt bine, mi-am revenit. Nici astăzi nu am făcut un meci rău, am intrat bine, sunt mulţumit. Prima repriză a fost un teren greu, noi suntem o echipă tehnică, eu cred că era altu rezultatul dacă era terenul bun. Trebuie să ne adaptăm şi să ne batem la titlu” a spus Ivan.