POVEȘTI DE 10 x 10, proiect inițiat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității din Craiova

0
631

POVEȘTI DE 10 x 10, proiect inițiat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității din Craiova, reunește 10 destine diferite, greu încercate, din județul Dolj și își propune, cu ajutorul nostru, al tuturor, ca în această iarnă să învăluim cu Magia Crăciunului toate aceste suflete.

Tot ce trebuie să facem este să ne alegem povestea sau poveștile care ne înduioșează și cu care empatizăm cel mai mult și să fim noi cei care le aducem bucuria și speranța. Să țesăm iubire, să fim generoși și atenți la nevoile celuilalt pentru că sărbătorile de iarnă, dincolo de toate aromele și podoabele sunt despre oameni și povești, despre dăruire.

Aromă de scorțișoară și portocale, colinde cu glasuri zglobii ce răsună pretutindeni și zăpada care freamătă la fiecare pas atunci când ne îndreptăm spre ființele dragi nouă cu brațele pline de cadouri – la asta ne gândim atunci când vorbim despre Crăciun. Decembrie este despre iubire, seninătate, căldură, și mai ales, despre speranță și povești. Povești despre oameni, cu oameni și pentru oameni. Povești care ni se cuibăresc atât de tare în suflete, încât de cele mai multe ori, ne-am dori să le schimbăm cursul.

Pentru toți cei care vreți să fiți eroii poveștilor noastre, vă așteptăm cu tot ceea ce puteți oferi: hăinuțe, jucării, rechizite, alimente (neperisabile), etc., în perioada 05 – 14 decembrie 2018, orele 10.00 – 17.00, în holul central al Universității din Craiova, precum și la sediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră (cămin 6, str. Calea București, nr. 107H, etaj 1, sala 100). Pentru detalii, contactați Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră: tel. 0251563269; e-mail: ccop_craiova@yahoo.com.