Precizarile presedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, cu privire la verificarile DNA

0
277

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, consideră necesar să facă o serie de precizări, ca urmare a informaţiilor difuzate, miercuri, în mass-media, cu privire la verificările care au ca obiect unele aspecte din activitatea instituţiei, declarându-şi, totodată, întreaga disponibilitate pentru a pune la dispoziţia anchetatorilor orice documente pe care aceştia le solicită.

„Ne aflăm în cursul unei proceduri legale, în cadrul căreia ne-au fost solicitate o serie de documente pe care procurorii le consideră necesare în verificările pe care le desfăşoară.

Toate aceste documente le-au fost puse la dispoziţie astăzi şi, aşa cum deja i-am asigurat pe cei care derulează verificările, le vom furniza în continuare orice alte înscrisuri şi informaţii pe care le vor considera utile pentru buna desfăşurare a acestui control, cu transparenţa care a caracterizat mereu activitatea Consiliului Judeţean Dolj.

Îmi exprim convingerea că verificările de astăzi vor înlătura eventualele suspiciuni legate de aspectele care fac obiectul acestui control“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.