Craiova: 30 de şoferi lăsaţi fără permise pentru neacordare de prioritate pietonilor

1
53
pietoniPotrivit IPJ Dolj, marţi, 11.10.2016, efective din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii. Poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, astfel că, în doar câteva ore, au fost constatate şi aplicate 96 sancţiuni contravenţionale de peste 22.000 lei, dintre acestea 28 fiind pentru neacordare prioritate pietoni.
De asemenea, poliţiştii craioveni au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 30 permise de conducere.

1 COMENTARIU

  1. Pfff! Sunteți praf! Halal ”știre”… La câteva zile se cam repetă faza că au dat amenzi ăștia de la circulație. Ce să zic, de interes major. Și culmea aceleași știri le dau ambele ziare craiovene, ca de exemplu asta cu amenzile și aia cu unul acuzat de viol și prins de polițiști. Pentru aceleași ”știri” locale n-ar fi de ajuns un singur ziar? Hai, care dați FALIMENT?

Comments are closed.