“U” Craiova joacă azi la Călăraşi

0
176

Între cele două partide cu RB Leipzig,  Universitatea Craiova joacă meciul din etapa a 4-a a Ligii I, în deplasare, cu Dunărea Călăraşi, astăzi, de la ora 15.30.

Antrenorul Devis Mangia este nemulţumit de programarea partidei, considerând ora nepotrivită, iar echipa sa vine şi după un meci epuizant şi o deplasare obositoare în Germania. „Va fi un meci dificil pentru noi la Giurgiu, mai ales că-l vom desfășura în deplasare. Călărași a început foarte bine campionatul, noi am avut doar 2 zile de recuperare. În plus, jucăm la o oră ciudată. Încercăm să ne recuperăm, pentru că am avut o deplasare grea la Leipzig, a urmat drumul. E normal să fim obosiți, dar încercăm să ne revenim. Nu avem decât o zi de antrenamente. Să joci în august la ora 15.30 nu e foarte potrivit, nu doar pentru noi, ci și pentru adversari”.

Mangia continuă să creadă într-o minune pentru returul cu Leipzig: „De luni ne gândim la returul cu Leipzig, în opinia mea calificarea se joacă. Toate echipele din România au șanse să se califice în grupele Europa League. CFR are cele mai mari șanse, FCSB are șanse bune, iar noi avem cele mai mici șanse. Sunt calm, cred în munca mea și fac ceea ce pot mai bine. Nu am început bine, dar am încredere în calitățile jucătorilor, în ceea ce pot face”.

Autorul golului Craiovei în meciul de la Leipzig, Ivan Martic, a prefaţat duelul cu Dunărea Călăraşi: „E un meci dificil cu Călărași, ținând cont că noi am făcut un efort susținut în partida de la Leipzig. Dar trebuie să fim puternici, să strângem rândurile și împreună să facem o partidă bună. Orice meci care se joacă în deplasare e foarte dificil”.