Alb-albaştrii nu mai pot evolua pe Extensiv! Acord de principiu cu Severinul

0
137

hqdefaultLiga Profesionistă de Fotbal a notificat, ieri, clubul CS U Craiova că nu mai poate disputa meciurile de pe teren propriu, din Liga 1, pe Stadionul Extensiv fără instalaţie de nocturnă.

“Clubul Universitatea Craiova a fost notificat de către Liga Profesionistă de Fotbal, la cererea deţinătorului de drepturi tv şi al televiziunilor, că nu i se vor programa jocurile de pe teren propriu dacă nu va evolua pe un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă. Clubul nostru anunţă suporterii alb-albaştri că, împreună cu Liga şi televiziunile deţinătoare de drepturi, depune eforturi pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru desfăşurarea meciurilor de pe teren propriu, în Bănie.

Ştiinţa a fost, este, şi va rămâne echipa Olteniei, iar din punctul nostru de vedere trebuie să evolueze în capitala fotbalului din regiune, Craiova. Aici unde se construieşte un stadion de cinci stele, cu o capacitate de peste 30.000 de locuri, un templu al fotbalului craiovean şi o casă primitoare pentru meciurile echipei naţionale”, s-a arătat într-un comunicat al clubului din Bănie.

Preşedintele Marcel Popescu şi directorul sportiv Silvian Cristescu au vorbit deja cu oficialii de la Severin, miercuri, cu care s-au înţeles de principiu ca Universitatea să evolueze pe Stadionul Municipal.

Totuşi, există o problemă majoră: la Severin evoluează în partidele de pe teren propriu şi Pandurii Târgu Jiu, iar cele două echipe au meciurile de acasă programate în aceleaşi etape. Astfel, rămâne de văzut dacă în perioada de toamnă-iarnă, gazonul va rezista ritmului de două meciuri disputate la un interval de maximum 3 zile.