Di Maria are şanse bune să fie titular!

0
293


 Staff-ul medical al Argentinei este capabil de minuni. Doctorii “pumelor” au reuşit să îl pună pe picioare în timp record pe Kun Aguero, care, deşi se părea că nu va mai avea vreo şansă să evolueze la CM, a fost trimis de Sabella în teren încă de la partida cu Olanda. Acum, aceştia sunt pe punctul să reuşească un nou miracol: Angel Di Maria, despre care s-a scris că nu va mai lua parte la vreo partidă de la turneul final, are şanse mari să fie pe teren din primul minut al finalei cu Germania.

Mijlocaşul ofensiv al Realului a resimţit dureri musculare în timpul meciului cu Belgia din sferturile de finală ale Cupei Mondiale şi a fost înlocuit în minutul 33, cu Enzo Perez. Di Maria a suferit o accidentare la coapsa dreaptă şi nu va putea evolua în următorul meci. Prezenţa sa într-o eventuală finală este improbabilă, declara Daniel Martinez, medicul reprezentativei Argentinei, la începutul acestei săptămâni.

Dar organismul lui Di Maria a răspuns excelent la tratamentul administrat, astfel că joi argentinianul a fost capabil să participe la şedinţa de pregătire a sud-americanilor. Deocamdată, acesta s-a pregătit separat, dar premisele sunt extrem de optimiste. Dacă nu va interveni altceva, sunt şanse mari ca Di Maria să fie pe teren duminică încă din start, Argentina suferind enorm în partida cu Olanda în linia de mijloc: Biglia,  Mascherano (altfel admirabili pe fază defensivă, nu reuşesc să aducă un plus de viteză şi de creativitate în joc) şi Perez  nu au ajutat decât foarte rar trio-ul din faţă.